CREACIÓ DE L'AMPA DE L'ESCOLA



Benvolgudes famílies,

El passat mes de juliol de 2016 es va constituir l'AMPA de l'Escola de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca.

Actualment la Junta Directiva està formada per:
Dolors López Granados, presidenta
Raquel Montoliu Juanpera, vicepresidenta
Antoni Pina del Moral, secretari

El nostre interès en formar l'AMPA és poder col·laborar amb l'Escola en tots els aspectes educatius en què les famílies podem ser útils.
Tant el director com tot l'equip docent comptaran sempre amb la nostra ajuda en qualsevol aspecte, sigui organitzatiu o col·laborant en les tasques que el professorat ens sol·liciti.

Som un grup de pares i mares compromesos amb l'educació dels nostres fills en particular, i amb la millora de la comunitat educativa en general. Els pares hem de ser conscients que les famílies som un membre més de la comunitat educativa, juntament amb els propis alumnes i els professors.
La participació en l'AMPA és voluntària, per això animem a totes les famílies a associar-se ja que com més siguem millor serà per als nostres fills, per a l'Associació i per a l'Escola.

Som conscients que partir de zero serà complicat, però intentarem compensar totes les limitacions que tinguem amb l'ajuda i implicació de les famílies, i les ganes i il·lusió de tots els membres de la Junta de l'AMPA.

Volem que totes les famílies aportin les seves opinions i idees per ajudar a que l'Escola de Musica i Dansa sigui el lloc on els nostres fills i filles desenvolupen tot el seu potencial artístic.
Per això hem obert un fòrum per als membres de l'AMPA, on podem estar en contacte per organitzar qualsevol esdeveniment i també per poder dialogar i trobar les possibles solucions als problemes que vagin sorgint. Per entrar-hi podeu seguir l'enllaç següent:

http://ampa-emmdsab.foroactivo.com/t4-presentacio-de-l-ampa-de-la-escola-de-musica-i-dansa-de-sant-andreu-de-la-barca

L'equip directiu, es compromet a ser present en el fòrum i contestar a les preguntes i dubtes que puguin sorgir per part dels usuaris.

També tenim un correu electrònic on ens podeu consultar i informar qualsevol assumpte relatiu a l'Escola. Sempre que estigui al nostre abast, buscarem resposta a totes les preguntes.

A més, hem obert un compte a Twitter per a qui vulgui veure la informació en format curt, 
https://twitter.com/ampaemmdsab

Us animem a que us associeu perquè pugueu participar activament en l'educació artística dels nostres fills/es. Amb la il·lusió i el treball de tots, segur que podem gaudir encara més d'aquesta tasca tan apassionant de ser pares.

També volem enviar una salutació a l'equip docent, amb el qual sempre estarem disposats a col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats.




Entrades populars d'aquest blog

SANTA CECÍLIA AMB LES ESCOLES BRESSOL

TROBADA FIDDLE A LA SALA OVAL DEL MNAC